labelle
3 January 2024

News: Work in progress

Onze safaritenten zijn smaakvol en compleet ingericht, zodat u alleen maar uw koffers hoeft in te pakken en te genieten. Ze bieden plaats aan 4 personen en zijn uitgerust met comfortabele bedden, een gezellige zithoek en een ruime eettafel. Alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf is aanwezig!

Moderne Keuken

Koken wordt een plezier in de volledig uitgeruste keuken. Of u nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner, u vindt alles wat u nodig heeft: van een fornuis en koelkast tot een complete set keukengerei. Geniet van heerlijke maaltijden met uw geliefden zonder de camping te hoeven verlaten.

Privé Sanitair

Geen gedoe meer met gedeelde voorzieningen! Onze safaritenten beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Begin uw dag fris en fruitig en sluit hem ontspannen af, zonder wachtrijen en met alle privacy die u wenst.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.